In urma cu 2 ani am inceput un curs pentru dezvoltarea personala, iar pe parcurs am realizat cat de important este sa-ti mentii starea pozitiva si sa-ti cunosti propriile valori, care te ghideaza in viata.

Dorina-41hdhd Dorina-4163563

La fel de important este sa-ti stabilesti obiective clare, sa te bazezi pe propriile forte, sa ai un Plan A si, nu in ultimul rand, Planul B de rezerva, sa fii ecologic (cu respect pentru ceilalti), sa intelegi care este pretul pentru a obtine un obiectiv, evitand astfel dezamagirile. Din orice experienta feedback-ul trebuie sa fie: “Ce mai am de optimizat?”… Asa am inteles ca “Fericirea este in mine!”

Dupa, am inceput sa pun in practica cele invatate in procesul de training din cadrul scolii DC Nails Academy si, in scurt timp, am observat schimbarile.

Important este sa intelegem ca suntem victimele propriilor noastre ganduri. Multe persoane se plang ca si-au deteriorat sanatatea din cauza muncii excesive si stresante. Indiferent daca este intelectuala sau fizica, munca este benefica si poate conduce la sanatate, de aceea trebuie sa va puneti ordine in ganduri si intreaga viata se va ordona. Atunci cand persoanele isi cunosc resursele interioare, valorile, cand stiu sa-si pastreze starea interioara pozitiva, atunci vor identifica tiparele energetice ale clientilor, isi intensifica stima de sine, devin mai flexibile comportamental si muncesc intr-o stare de calm, cu mintea focalizata asupra lucrului lor, sunt mult mai eficienti si in plus isi pastreaza starea de sanatate.

Despre mine Dorina Codres coverDorina

Certificat NLP-RESONANZ: PRACTITIONER  – InstitutKutschera – www.kutschera.org

Februarie 2014 – Septembrie 2014

Diploma Kutschera – RESONANZ: COACH – InstitutKutschera – www.kutschera.org

Octombrie 2014 – Martie 2015

 

“Tu trebuie sa fii schimbarea pe care o doresti in lume” – GANDHI

 

Coaching-ul şi mentoring-ul sunt excelente mijloace folosite pentru a stimula si dezvolta persoanele, facilitand astfel imbunatatirea rapida a competentelor si a performantelor personale si pregatind evolutia spre excelenta.

 

Cui se adreseaza: persoanelor care doresc sa fie angajate in salon, antreprenorilor existenti sau viitori, angajatilor din saloane, care sunt interesati de o viata plina de experiente placute, relatii bune cu ceilalti si o activitate, in plan profesional, de care sa fie mandri.

 

Coaching-ul ne ajuta sa evoluam, personal si profesional, sa ajungem la performante profesionale mai bune sau sa avem mai multa armonie in viata. Coaching-ul este un proces orientat catre actiune, rezultate, plecand de la o stare initiala/prezenta si ajungand catre o stare finala/dorita, cu o caracteristica importanta: orientarea catre solutii.

 

Consultanta este specializata in solutionarea problemelor de afaceri si, de obicei, un consultant se ocupa de o afacere in ansamblul ei sau de anumite parti specifice acesteia, nu de indivizii care lucreaza in interior. Un consultant poate recomanda coaching pentru angajati, pentru procesul de eficientizare la locul de munca.

 

Mentoring-ul este un proces de ghidare pentru o anumita perioada de timp, in care se dau sfaturi si solutii, fiind recomandat in cazul unei afaceri start up in domeniu, astfel incat sa actioneze mai rapid si eficace. Mentorul este un coleg de breasla experimentat, care devine un model pentru ceilalti. Mentoring-ul nu se focalizeaza la fel de mult pe obiective, precum coaching-ul.

 

Ce ofera:

 • deprinderi, noi abilitati de comunicare
 • identificarea obiectivelor profesionale, personale, precum si modurile cum pot fi atinse
 • comunicare externa – sa inteleaga nevoile clientului
 • comunicare interna – sa inteleaga asteptarile patronului si ale colegilor
 • imbunatatirea constiintei de sine, pentru a lua decizii cu mai multa incredere si pozitivitate

 

Beneficii:

 • fidelizarea si marirea numarului de client
 • claritate in relatii cu colegii, clientii si patron
 • intelegerea asteptarilor clientilor
 • cresterea increderii in sine
 • creste productivitatea proprie
 • o buna si rapida integrare la locul de munca
 • cunoasterea valorilor si constientizarea resurselor personale
 • abilitati in ascultarea active
 • gestionarea eficienta a diverselor situatii de criza
 • flexibilitate si mentinerea starii positive
 • echilibru intre viata profesionala si cea personala

* Pentru cursantii care dau dovada de abilitati speciale, la DC Nails Academy facilitam sau asiguram un loc de munca in domeniu!

Consiliere (consultanta) post curs – consultanta gratuita timp de 3 luni pentru cursantii DC Nails Academy (primesc raspunsuri la intrebari, daca exista anumite lucruri omise sau cazuri noi intampinate pe parcursul lucrului, daca apar tehnici noi, materiale noi in aceasta perioada)

IMG_3526 IMG_3376 IMG_3355

OFERTA:

Pentru fostii cursanti DC Nails Academy – consultanta, coaching – tariful de 100 lei/ora

Pentru clienti externi (saloane, antreprenori, persoane fizice autorizate in domeniu), costul difera in functie de tipul de contract incheiat – tarife incepand de la 75 euro